TRAINING AANDACHTMANAGEMENT
Yoga bij angst, stress en burn-out

Een training voor iedereen die last heeft van stress, somberheid, spanning, vermoeidheid of gevoelens van uitputting of overbelasting. Voor mensen die aan de hand van yoga een moment van rust en bezinning willen creëren.

Deze yoga training bestaat uit zes sessies van anderhalf uur. Elke sessie staat er één thema centraal. Bijvoorbeeld zelfzorg, grenzen bewaken, luisteren naar je lichaam of balans. Aan de hand van yogaoefeningen, ademhaling, schrijfopdrachten en meditatie onderzoek je in hoeverre je dat thema meer in jouw leven kunt toepassen.

Je leert oefeningen die je helpen meer inzicht te krijgen in jezelf en gaat aan de slag met het richten van je aandacht op het hier en nu in plaats van op je gedachten en patronen.

Mijn persoonlijke aandacht en het samen komen in kleine groepen zorgen er voor dat de training geschikt is voor zowel beginnende als gevorderde yogis, voor mensen met elk lichaamstype en elke mate van (in)flexibiliteit.

In deze training deel ik mijn passie voor yoga op een open en liefdevolle manier uitnodigt tot reflectie. Vanuit jouw pure essentie bewegen in veiligheid waarbij het luisteren naar je lichaam, en contact maken met jouw persoonlijke thema’s centraal staat. In een ruimte waarin je mag zijn wie je bent en mag observeren wat er is.

“Uit eigen ervaring weet ik dat het niet altijd gemakkelijk is je grenzen te bewaken. Het leven brengt uitdaging en obstakels met zich mee, waardoor ruimte en flexibiliteit voor balans niet altijd beschikbaar lijkt. Perfectionisme en een onstuitbare hang naar bevestiging leverde mij een enerverende functie op in de media, maar bleken ook mijn grootste valkuilen. Rond mijn 30e vluchtte ik in uitersten. Opgejaagd, angstig en opgebrand belande ik apathisch op de bank. Alles behalve krachtig, maar deze burn-out bracht mij wel de inzichten die ik nodig had om het leven weer aan te gaan.

Ik heb geleerd om te luisteren en te vertrouwen. Fysiek in beweging te komen en op een dieper niveau aan te sterken. Yoga faciliteert in praktische tools en handvatten om weer in contact te komen met je diepste kracht en eigen natuur, van binnen uit. Zo dat je weer kunt gaan leven, in plaats van geleefd worden”

Zes sessies van anderhalf uur yoga, mediatie, ademwerk, mindfulness en schrijfoefeningen die jouw leefstijl blijvend veranderen:

Kosten: €295,- (particulier incl. btw | zakelijk excl. btw)

Informatie en aanmelding: namaste@jaijiva.com

Om mijn exclusieve aandacht voor jouw proces te waarborgen heb ik plek voor maximaal 10 deelnemers per training.

DEZE TRAINING IS OOK ONLINE BESCHIKBAAR!

Heb je behoefte aan meer privacy en doe je de training liever in jouw eigen omgeving? Dat kan! Stuur mij een mail voor meer informatie en aanmelding voor de Online optie namaste@jaijiva.com


ONLINE TRAINING AANDACHTMANAGEMENT
Yoga bij angst, stress en burn out 

Dé training die jou vertrouwen, rust, overzicht en kracht (terug) geeft. Fysieke ruimte voor nieuwe inzichten brengt en verbinding maakt. Een training waarin ik je uitnodig om uit je hoofd te komen en los van denken te gaan voelen wat écht belangrijk voor je is.  

Ben jij: 

- druk in je hoofd, 

- onrustig,

focus kwijt en uit balans, 

- op zoek naar connectie tussen body en mind. 

Herkenbaar? Voor mij wel, en daarom heb ik speciaal voor jou deze training samen gesteld, om: 

- op kracht te komen,  

- je (weer) veilig te voelen, 

- in contact te komen met datgene waar je écht gelukkig van wordt. 

Yoga gaat over verbinding. Het maken van de connectie tussen denken en voelen. En dat is precies waar deze training jou bij gaat helpen en ondersteunen. Met fysieke yoga series, meditatie, mindfulness, ademoefeningen en schrijfopdrachten. Niet praten maar afstemmen, luisteren, observeren en intunen op jouw specifieke behoefte. Gedurende het traject van 2 maanden heb je mijn persoonlijke begeleiding en ben ik voor jou beschikbaar.  

De Training Yoga, Meditatie en Mindfulness bij Angst, Stress en Burn out doe je in je eigen tijd. Wij spreken jouw specifieke intenties door en geef jou de juiste focus en intentie mee. Afgestemd op jouw fysieke en mentale situatie. Ervaring met yoga is niet nodig. Een traject van zes yoga/meditatie sessies, een yoga nidra sessie en twee online coaching gesprekken kost € 295,-  

Gun jezelf vertrouwen, overzicht, rust en ruimte in je hoofd. Het overzicht en de tijd om jouw balans op te maken.

Zie ik jou straks op de yoga mat?  

Aanmelden doe je hier namaste@jaijiva.com  

Meer weten? Bekijk hier de introductievideo! Klik hier


Hardlopen en Yoga

MAANDAGAVOND - Tijd: 19:00-20:00 - locatie Den Treek.

Verbeter je loop en yoga techniek, leer meer over je ademhaling, werk aan conditie, mind set en flexibiliteit, ga efficiënter bewegen, voorkom blessures en leer je stad anders/beter kennen!

rittenkaart voor 10 trainingen € 130,- (incl. btw) of 5 trainingen € 85,- (incl. btw).

Klik hier voor aanmelden & meer info 

WOENSDAGOCHTEND - Tijd: 09:00 -10:00 - locatie Den Treek.

Verbeter je loop en yoga techniek, leer meer over je ademhaling, werk aan conditie, mind set en flexibiliteit, ga efficiënter bewegen, voorkom blessures en geniet van de gezonde buitenlucht!

verzamel locatie Parkeerplaats Paradijsweg

(over de fietsbrug Nimmerdor/Dodeweg)

rittenkaart voor 10 trainingen €130,- of 5 trainingen €85,-

Klik hier voor aanmelden & meer info en het ontvangen van een update zodra we weer van start gaan

Waarom hardlopen en yoga een unieke combinatie is?

Yoga kan je helpen efficiënter hard te lopen en blessurevrij te blijven. Het brengt focus en bewustwording op hoe je beweegt en ondersteunt spierherstel. De mind set van yoga helpt je ook om een trainingsroutine te maken én vol te houden. Met de kracht en flexibiliteit die je voornamelijk in je bekkengebied, quadriceps, hamstrings en heupflexoren ontwikkeld loop je beter, sneller, sterker en veiliger.

Verleg je grenzen, kom in je kracht en ontdek nieuwe mogelijkheden!

Hoe ziet een training eruit?

We beginnen met yoga stretches, dan een stukje bewustwording van en we gaan dan lopen. Ieder op zijn/haar eigen niveau. Het lopen wisselen we af met looptechniek en aandacht voor de ademhaling en loopomgeving. We sluiten af met een fysieke en mentale cooling down. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en advies, zodat jij jouw doelen kunt realiseren.

Waarom Jiske?

Jiske is Yoga. Bewust leven in aandacht: gedreven, opmerkzaam en doortastend. Ze is toegankelijk, direct en doelgericht. Met praktische aanwijzingen leert ze jou te ervaren hoe fysieke actie ook mentale beweging in gang zet. De Yoga techniek helpt je om in je kracht te staan. Uit het hoofd, in je lijf: lichaam en geest in balans. Jiske geeft Personal Yoga Trainingen en verzorgt yoga lessen bij yogaschool Bindi en sportschool Club Pellikaan Amersfoort. Daarnaast geeft ze yoga sessies in het bedrijfsleven.

Waarom Robert?

Robert geeft running therapie en zet mensen in beweging! Robert is een Renner. Hij helpt je om verantwoord en technisch de juiste loophouding te vinden. Hij adviseert in training opbouw en kan je op weg helpen richting jouw eigen hardloop leefstijl. Deskundig deelt hij zijn eigen ervaring. Zijn trainingen zijn leerzaam voor iedereen: van beginner tot wedstrijdatleet.

Robert geeft trainingen voor Hardlopen Amersfoort, traint het personeel van Independer en geeft trainingen bij hardloopvereniging Dolichos.


Locatie opties

Denk aan een evenement, buiten of binnen, openbaar of voor een select gezelschap: alles kan in overleg en naar wens ingevuld worden! Ik verzorg yoga voor bedrijven, bij brainstormsessies, coaching bijeenkomsten en andere gelegenheden waar in het lijf komen gewenst is. Neem voor details contact met mij op. Hieronder ter inspiratie een aantal mogelijkheden.

Corporate Yoga: Bij brainstorm sessies zit je al snel - letterlijk en figuurlijk de hele dag op je kont en in je hoofd. Om mentaal geïnspireerd te blijven, focus op de te bespreken content te houden en fysiek fit te blijven bied ik een yoga sessie aan op maat. Praktisch, doeltreffend en toegankelijk. In de vergaderzaal, even naar buiten of elders in het pand. In overleg neem ik op mijn manier het thema van de sessie of brainstorm mee, en zet deze in een ander perspectief waardoor niet alleen de energie op individueel niveau weer gaat stromen, maar er ook een sociale verbondenheid ontstaat. Nieuwsgierig naar wat ik voor jou en je team kan betekenen? Mail of bel voor een toelichting of afspraak! 

Yoga & Sport: Ik ben gespecialiseerd in Yoga en Sport. Ik heb onderzocht hoe yoga een bijdrage kan leveren aan optimalisering van sportprestaties, en welke benadering hier het beste bij aansluit. Wil je hier meer over weten?

Neem contact met mij op. namaste@jaijiva.com

De Yogaclub: Heb jij- of zijn jullie een clubje, en wil je eens op een andere manier samen komen?

Kom in beweging, deel je wensen met mij en ik verzorg een dynamische toegankelijke yoga sessie op maat. Deze kan onderdeel zijn van, of aansluiten op jullie bestaande club thema. Ik laat me inspireren door de seizoenen, de maanstonde en de verbinding. Of deze nou tot stand kwam door sport, breien, boeken lezen of de kinderen: in de dynamiek van het leven vinden we elkaar! 

De yoga doen we daar waar de ruimte het meest geschikt is. Buiten kan natuurlijk ook! Praktische details in overleg. Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met mij op. namaste@jaijiva.com


CORPORATE YOGA

Yoga op het werk

Wil je meer focus en balans? Dan ga je naar yoga! Jouw personeel meer in hun kracht: stuur ze naar yoga, of beter haal de yoga in huis! Maximale efficiency op alle fronten.

Wist je dat je met 30 minuten yoga tijdens je werk de rest van de dag weer vitaal, tevreden en productief kunt zijn? Voor jezelf, maar ook als werkgever wil je vitale, productieve en tevreden medewerkers.   

Mijn jaren lange ervaring in media productie en corporate kantoor cultuur, gebundeld met de kracht van yoga. Dit biedt een frisse, nuchtere aanvulling op het concept.  

Ik verzorg bedrijfsyoga trainingen gericht op vitaliteit, welzijn en succes. Uiteindelijk leidt dit tot minder stress en minder verzuim. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat yoga voor jou en je collega’s kan doen? Neem contact op en boek een sessie in de regio Amersfoort. Wellicht sta ik binnenkort aan jouw bureau!  

Prijsopgave en meer informatie: namaste@jaijiva.com


Yoga op Locatie

beschikbaar voor iedereen
op elke locatie! 

Yoga is voor mij het verbinden van hoofd en hart in de basis. Jai Jiva Yoga staat voor contact maken met de pulsatie van leven. De kracht van je eigen natuur ervaren, waar je ook bent: in alle facetten aanwezig. Ik bied je een veilige ruimte om te onderzoeken wat jouw aandacht nodig heeft. Er ontstaat ruimte, waar je ook bent om te voeden en te groeien. Jai Jiva betekent vrij vertaald 'vier het leven' Jai! Is een uitroep van zegen, een viering van triomf. 

Jiva betekent leven en Yoga staat voor verbinding. Jai Jiva Yoga is wat ik uitdraag en deel, waar je ook bent! Ik heb het vertrouwen dat alles wat jij nodig hebt in je leven aanwezig is, in volledige volmaaktheid. Ik daag je uit elke situatie op je pad als een geschenk te ontvangen.  Om van te leren en op voort te bouwen. Op de yoga mat, maar zeker ook ernaast in dagelijkse situaties. Want daar begint de yoga pas écht! Uit je hoofd, luisteren naar je hart, vanuit een sterke basis. Met elke ademhaling als nieuw begin om te voelen, te ervaren, te observeren, te voeden, te verassen en opnieuw te ontmoeten.

Ik hanteer een basis tarief voor groepen van € 20,00 per persoon met een minimum van 10 personen. Dit bedrag is exclusief btw, exclusief voorbereiding, reis en eventuele verblijfkosten. 

Website Design Program